Yaseminki1 Bebeğimin bogazina süt kactigini anlarım degilmi en çok korkum o bazen emerken garip garip sesler çıkarıp birden uykuya geçiyor ama eli kolu düşüyor sonra sırtına vurup uyanıyor… başına gelen varmi nasıl belli olur
Yesimgulcakir Yaseminki1 ben kızımın genelde emerken hep kaçıyor çok belli okutur ama anlamamak mümkün degıl , emmesi durup o sıra nefes almıyor hemen sırtına vuruyorum kendıne geliyor 2aylık olduk alıştım artık panik olmuyorum
tekbasimabakiyorum Yaseminki1 bebekler öğürme refleksine sahip boğazına kaçsa bile öksürüp öğürüp onu atabilir yoksa ek gıdada dişleri olmadan nasıl çiğneyip yutsunlar korkmayın
Yaseminki1 Yesimgulcakir bende öyle ama müdahale ediyorum bu durumda yatağına koyduktan sonra baey olma demi
Yesimgulcakir Yaseminki1 hayır canım artık ağzı boş oluyor zaten genzine kaçacak bişey olmuyır merak etme , yan yatır bir reflü yatağı kullan
Woman35 Yaseminki1 uykuluyken bazen ağzındaki sütü yutmuyorlar yerine yatırmadan önce dürtün biraz bi de yan yatırın sırt üstü yatırmayın