Dark658 Luv it Maruderm Pure choice Herbaderm The purest kullanıyorum ama araştırmalarıma göre bu markalar daha iyiymiş, bitmek üzere yeni alıcam önerilere açığım. Kullandığınız f/p ürün varsa yazarsanız sevinirim teşekkürlerr
senem98 Dark658 yves rocherin nerdeyse tüm ürünlerini kullandım her şeyi çok güzel çok memnunum♥️Hem her ay ürün aldıkça orjinal boy da ürün hediye ediyorlar.(Mesela geçen ay yüz yıkama heli aldım kil maske hediye ettiler)Bunun gibi.Bence avantajlı oluyor
Mebabyy Dark658 yves rocher kullanıyorum. Kil maskesi siyah nokta kremi gece gündüz kremi yüz temizleyicisi saç bakım yağı o kadar güzel bir marka ki. Tabi fenomenler önermeden önce daha makuldu fiyatları şuanda da çok yüksek değil gerçi. Doğum günü kampanyası oluyor kendinize özel indirim oluyor çok yararlı bence
Dark658 Minkpndam aslında benim amacım cilt tonu eşitliği yanında ben oluşumunu engellemek. Lazerle 2 ben yaktirdim biri tekrar çıktı minik diğerinin de izi koyulaştı. Güneş kremini ihmal etmemeye çalışıyorum. Farklı yerlerde ufakta olsa çıkmaya devam ediyor çıvdıvcaaaam
MiracAlpinAnnesi Sivilce ve siyah nokta oluşumunu önleyen bakım ürünleri bilen varsa beni aydınlatabilir mı? 😇
Mom098 senem98 tam ben yazacaktım 😄 En az yüzde 98 temiz içerikli ve aldığınız her ürün o kadar uzun gidiyor ki El kremine kadar stokladım bundan sonra tek yol Yves roc her 🙅♀️😃
Nilunas Mebabyy ayın 22 si doğum günüm ve çok iyi bir yüz nemlendiricisine ihtiyacım var bi yardım eder misiniz😀🌺