Durucuumm Kızlar sorum olacak doğum izni bitti özel hastaneden (kadın doğum polk.)bir ay heyet almıştık süremiz dolmak üzere, tekrar kadın doğum veremiyormuş sanırım alan var mı nasıl aldınız nasıl bir daha tekrar alabiliriz..
baharimu Durucuumm İstanbulda mısınız? Hangi hastaneden aldını acaba? Çok zor durumdayım. Çocuğa bakacak kimse yok. Rapor bulamıyorum.
Balkabagi Benimde yakında bitecek 1 ay uzattığınız raporun ödemesini sgk yapıyor mu acaba merak ettim
Balkabagi Durucuumm Heyet raporu olarak almam gerekecek değil mi?Bir de maksimum kaç gün veriliyor. Kusura bakmayın bilmediğimden bilginize danışmak istiyorum 🥰
Durucuumm Balkabagi ever heyet raporu olarak almak gerekiyor devlet hastanesi vermiyor özelden aldık onlar da 1 ay vermişti bugün tekrar aynı özel hastanesinin başka bir bölümünden 5 bin tl karşılığında okey dediler
Yaprakderin22 Durucuumm Ben sağlık çalışanıyım kızım 9 aylık hep heyet aldım herhangi bi doktora gidip çocugum küçük diyince zaten veriyolar 5 bin tl çok değilmi ya🥺
Balkabagi Durucuumm ben özel hastanede doğum yaptım dr da bir sonraki randevunda gel rapor yazıcaz demişti. Sanırım doğum yaptığınız hastane değil sizin raporu aldığınız hastane?
baharimu Yaprakderin22 hangi hastaneden aldınız acaba? İstanbulda verebilecek bir hastane biliyor musunuz?
Durucuumm baharimu niğdedeyim ben ve bir tane özel hastane var geçen ay kadın Doğumdan almıştık şimdi üroloji. Sürekli aynı bölüm olmuyor. Bizde Artvin’e gideceğiz hem bebek küçük ne ev var ne apart var gidecwknyer yok o yüzden alıyorum doktora açık açık söyledik
Denis32 Yaprakderin22 hocam kimden alabilriim öneriniz var mı ? Çok ihityacım var 1 ay oşdu bitecek doğum iznim artık biran önce dr arayışına girdim ücretli olmaso falan farketmez yeterki sıkıntısız versin
Durucuumm Aynı hastane fakat ilkinde kadın doğum yazmıştı sadece muayene ücreti verildi şimdi başka bölüm olduğu içim muayene parası ve tetkik yapmak zorundayız dediler kan idrar yatış gibi amaç hastaneye para girsin 5 bin tl yi bulur dediler