Mslna Kızlar bana sağlık ocağından demir damlası olarak vegaferon verdiler ama hiç kullanmadım kullanan var mı varsa memnun mu ? Yada hangi demir damlasını önerirsiniz lütfen isimlerini yazar mısınız ? Yibe sağlık ocağından vitamin d3 içinde monovit isimli damlayı verdiler sizlerden de onu kullanan var mıydı ? Varsa memnun musunuz.
fatmaa37demir Mslna saglik ocağı ile aşı harici asla isim yok. Demir ilacı da d vitamini de ocean marka
Seymagirgin Mslna sakın kullanmayın saglık ocagının verdiklerşni internete yazın bakım yorumlarkna ben 10 gün kullandkm bebegımde okadar gaz huzursuzluk yaptıki zehir etti on gün ilac bizi mafolduk.. ben ocean kullanıyorum
izd Mslna asm’lerden verşlen her iki ilacı da önermedi kızımın doktoru, gerekçesini çok bilmiyorum açıkçası, demir için bestiron verdi, d vitamini için de youplus kullanıyor
Tchrhcr Demiri microferse demiri artırmıyor ben dahil birçok arkadaşım pişman kullandığımıza. Biraz daha araştırıp karar verin derim.
fatmaa37demir Tchrhcr bence yanlış da yönlendirmeyin. Çoğu zaman bu olay genetik de olabiliyor. Kızımda 4. Ayından beri microfer kullandık ve 9. Ayda yapılan rutin kan tahlili çok güzel geldi çok beğendi doktorumuz
Tchrhcr fatmaa37demir Sizde işe yaramıştır, bizde ve çevremde öyle olmadı. Zaten araştırın demişim yönlendirme yok, herkes bakar duruma göre kararını verir.
arzutnaa Arkadaşımın bebeği sağlık ocağının verdiği demir ilacı alerji yapmıştı ve ciddi tehlikeden döndü. Tabi herkeste aynı etkiyi gösterecek değil ama özel almak daha mantıklı diye düşünüyorum.