Kelebekelisa Anneler kızım için oyun ablasıyla anlaştım ama fiyat bilgim yok böyle evine oyun ablası gelen var mı saatlik ücretlerle ilgili bir fikriniz var mı
Alerjikrinit Kelebekelisa ücret bilgisi veriliyor sorun olmaz diye biliyorum . Armuttan bakabilirsiniz orası bölgeye göre ortalama fiyat verir
Kelebekelisa Ordaki fiyat aralıkları biraz geniş geldi bana baktım aslında ama merak ettim hani normal mi diye haftada 3 gün bir buçuk saatten toplam 4,5 saat geliyo haftalık 1000 tl ayda 18 saati 4000 yapıyo
Cocolingo Kelebekelisa çok fazla geldi bana, oyun ablasıyla konuşsanız o ne kadar istiyor, temmuz gibi saat başına 100₺ veriyordum
Kelebekelisa Cocukgelisimcimomy armutta 200 250 teklif ediyorlardı ben de 230 gibi bi rakama ayarlamış oldum saatini
Cocukgelisimcimomy Kelebekelisa iyi para var bu meslekte bende bebiş var diye çalışamıyorum şuan büyüsün başlarım insaAllah , ama lütfen dikkatli olun ablası çocukla oynarken :-)
Kelebekelisa Cocukgelisimcimomy kızıma babaannesi bakıyo oyun ablasını eğitici zeka geliştirici aktiviteler yapsın diye istedim yani yalnız kalmıyolar bizden birisi oluyo evde o da gelip 1 buçuk saat ilgilenip gidiyo 🙏