aylizinannesiii Kızlar kızımın boğazları şişmiş doktor antibiyotik başladı ateşi düşmedigi için şimdide ateşi düştü geniz akıntısı var öğürüp duruyor denemediğim şey kalmadı şurup filan mı yazdirayim tekrar antibiyotik de içiyor napabilirim nolur yardımcı olun
Balcicek1 aylizinannesiii alerjik oluyor genjz akıntısı ondan kaynaklı. Tekrar antibiyotik vermeyin alerji şurubu verin rahatlar
Anneumudu aylizinannesiii hergün duş aldır canım. Banyoyu buhar yap ben mesela ketıl falan calıştırıp iyice buhar yapıyorım sonra da duşa sokuyorum o buhar iyi geliyor.
1oglananasi6 Antibiyotik balgami da söktürüyor genzine akıntı gidiyor varsa serum fizyolojik veya nebülizatör iyi geliyor
aylizinannesiii 1oglananasi6 genize akıntı gidip zatürre olmasından korkuyorum ama antibiyotikte kullanıyoruz emin olamadım serum fizyolojik burun spreyi hepsini deniyorum ama yinede öğürüyor napacagim bilmiyorum
1oglananasi6 aylizinannesiii burun spreyi bir yas için öneriyor doktorlar bence cok kullanmayın onu ve merak etmeyin bir haftaya geçecektir hepimiz yaşadık hala da yaşıyoruz serum fizyolojiye ( flakonsuz) kullanmaya devam edin
aylizinannesiii 1oglananasi6 üç yaş kızım mecbur burnum tıkalı diye ağlayınca doktorda yazdı ama geçmiyor çorbalar ıhlamurlar ballı limonlu ılık sular şurup olsa vereceğim artık çok üzülüyorum
1oglananasi6 Ozaman antibiyotiğin bitmesini bekleyin nebülizatör iyi oluyor eğer evde varsa kullandırın
aylizinannesiii Balcicek1 son bir günü kaldı antibiyotik tedavisinde bitene kadar kullan dedi doktor alerjik şurubu ne oluyor sağlık ocağına gideyim bari yarın
Balcicek1 aylizinannesiii Antibiyotik i yarıda kesmeyin söylediği gün kadar kullanın.. zytrek şurup çok iyi gelir 11 kilo üstüyse gece bir kez 2.5 ml verin. Uyku yapar gece uyumadan önce icirin gündüz de vermek isterseniz 1.5 ml gündüz 1.5 ml gece verin. Sağlık ocağında uzman hekim yoksa reçeteye yazsada devlet bu şurubu karşılamıyor. Maddi imkanınız varsa eczaneden alın
aylizinannesiii Balcicek1 evet doktorda öyle söyledi bitene kadar kullan antibiyotiği dedi çok şişmiş çünkü boğazları acı çekiyordu ben sorayım o zaman yarın bu şurubu çok teşekkür ederim ❣️❣️❣️
aylizinannesiii Anneumudu zeytinyağı pekmez buhar banyosu ne varsa yapıyorum ama burnum tıkalı diye ağlıyor sprey sıkıyorum açılıyor gece yine döngüye giriyoruz