sarasara Merhaba sevgili anneler, 2018 doğumlu kızım 1 aydır korkuyor. Kendisi odasında uyuyamıyor. Muhakkak geceleri yanıma geliyor aynı saatte. Sizler yaşadınız mı? Yardıma ihtiyacım var
Hulyaaa sarasara benim oğlumda Aralık 2018 doğumlu yaklaşık 1aydan fazldir biz de de aynı durum var. 🥺
ZGD sarasara Aralık 2018 doğumlu kızım var. Odasını 2 yaşında iken ayırdık. O zamandan beri en fazla 5 sefer bizim odamıza gelmiştir ta ki geçen kasımda kardesi doğana kadar. O günden beri odasinda uyumak istemiyor. Yani altta yatan sebebi sizin bilmeniz ve ona göre bi tavır almanız gerek. Ama korktugu icin geliyorsa eger Gün içerisinde televizyon telefonda neler izledigine bakmak ve kısıtlama uygulamak hatta tamamen kesmek gerekebilir. Eger ki bir sey izlemiyorsa da çocuğunuzu neyin kaygilandirdigini bulmanız gerek.
ZGD sarasara dışarıdan gelen sesleri duyuyor, odasına vuran ışığın oluşturduğu gölgelerden korkuyor olabilir.
sarasara ZGD soruyorum fakat ses geliyor kokruyorum dedi. Kuzeni saçma şeyle söylemiş ben o sebepten olduğunu düşüyorum. Tv de trt çocuk izlettiriyorum. Telefondan birşeyler izlettirmiyorum 1 aydır.