-KAREN- Merhabalar, kızım 2 yaşında tuvalet eğitimine başladım. Gündüz düzene girdi ama gece altına yapma problemini bir türlü çözemedik. Önerileriniz nelerdir ? Acaba biraz daha büyüyene kadar gece altını bağlamam problem yaratır mı ? Akışkanlık olur mu ?
35lavanta -KAREN- kızım 4 yaşında hala daha gece uyanınca tuvalete götürüyorum çok su içiyor çünkü sıkıntı yaşamıyoruz ama uyuyakalırsam yada uyandığını fark etmezsem arada kazalar oluyor.. Mesela yatırdıktan 2 saat sonra tuvalete oturtun yapsın çişini geri yatırın takip edin gece altına yapıyorsa kaç gibi yapıyor ertesi gün o saat aralığında birdaha tutun
-KAREN- 35lavanta söylediğinizi denedim ama ters tepti. Uykusu çok hafif kucağıma aldığım gibi uyanıyor ve tuvalete gittiğimi görünce ağlamaya başlıyor 🤯
35lavanta -KAREN- Ben ilk zamanlar yatağın yanında lazımlık kullandım tuvalete götürmektense daha pratik oldu ama başka fikrim yok malesef benim tecrübem bu şekilde çünkü 🤷🏻♀️
-KAREN- 35lavanta lazımdık hiç kullanmadım. Ona aşılmak da ayrı bir süreç gerektirecek 😞 neyse bakalım artık Allah yardım etsin ne diyelim 😞