nidas_mom Hanımlar joie mama sandalyesi, Sallanabilir ahşap sepet beşik Travel sistem bebek arabası ve puseti var elimde satılık. Konum İzmir ilgilenen varsa resimleri yükleyeceğim gerçekten anlaşıp makul fiyatlara vermek istiyorum
Opecert nidas_mom mama sandalyesi fiyatı ve fotoları görebilirmiyim? Bir de kargo yapma imkanınız olur mu? İstanbuldayım ben
Tombikdonerartikcokpahali Niye kimse kabin boy satmıyor 😩 herkes travel satıyor arkadaş Hayırlı satışlar 🌹
nidas_mom Woman35 Bebekken çok iyi aslında uyuyor ediyor soğuklarda kapalı korunaklı koca battaniye ile bile uyutabiliyordum içinde açıkçası 1 yaşından sonra çok ağır gelmeye bağladı ve bastona geçiş yaptım. Bebekken çok eşyada aldığım için sırtımda yük taşımıyordum araba altı iyi oluyordu ☺️ market alışverişlerinde bebekle çok yükümü çekti
nidas_mom Opecert https://mutluresim.com/album/gj40 ptt den bi fiyat almak lazım en uygun kargo firması şu an orası. Uygulamadan almak isterseniz de d.ol.ap hesabım @kozmetikciniz68 fiyatı 800 olarak düşündüm