Efeemoom Kızlar oğlum 6 aylık. Yüzü bu şekilde ve ne yaptıysam düzelmedi. Aynı durumda olan ne olduğunu bilen var mı? Bu arada mustela kullandım, antibiyotikli krem kullandım dr tavsiyesi ile ama işe yaramadı?
Esrareyhan Efeemoom kantaron yağını düzenli olarak kullanmayı denediniz mi ? Daha önce bu durumu yaşamadık ama her gün düzenli kullanıyorum yaraları falan hemn iyileştirir belki fayda eder zarari da yok
Esrareyhan Efeemoom cilt rahatsızlıklarının çoğu karaciğer kaynaklıdır bu da bizim tukettiklerimizle alakalı bebeğiniz anne sütü alıyorsa eğer bir süre yedikleirnize de dikkat edin belki bebeği rahatsız ediyordur
Cagrimomo Efeemoom göze geliyor yüksek ihtimal sizin de gözünüz oluyor sen çok çirkin bir çocuksun bu ne çirkinlik diye sevin bebeğinizi en çok annelerin gözü değer bizim de öyleydi hiç geçmezdi kvdem söylemişti bana da her şeyi kullandım gerçekten gözüm değiyormus ahaha çocuğumu da adam akıllı sevemiyorum 😂😂😂
Efeemoom Minikburun93 öpmeye bağlı dedi antibiyotikli krem veriyorum kullan iltihap kurusun dedi ama hiç bir işe yaramadı. Korkuyorum farklı birşey mi diye
Efeemoom Esrareyhan kantaron hiç kullanmadım. Mustela önermişti dr ilk başta hep onunla nemlendirdim. İyi gelir mi acaba kullansam
Esrareyhan Efeemoom canım ben artık doktorların verdiği hiçbir ilacı ve nemlendirici kullanmıyorum örneğin serum fizyolijk en baştan beri kullanın dediler şimdi bakanlık piyasadan kaldırıyor uzun bir süredir ben doğal yöntemlere yöneldim lavanta yağı kantaron yağı gibi hiçbir zararını görmedim belki fayda eder sadece tavsiye etmek istedim yanlış yönlendirmek de istemem
Efeemoom Esrareyhan inan artık benimde inancım kalmadı doktorlara sadece kendi anlaşmalı olduğu ilacları markaları söylüyor hepsi. İşe yarasa neyse ne dediyse alıyorum ve sonuç bi halta yaramıyor sadece para tuzağı
Esrareyhan Efeemoom doktorlara da bir sey diyemiyorum ki başımızın üstünde yerleri var ama ne bilim ben çok şüpheci bir insana dönüştüm:)
Efeemoom Esrareyhan 3 aylıkken bıraktı emmeyi sadece mama kullanıyorum. Şimdi de yeni ek gıdaya geçtik ama ek gıdadan önce de vardı yanakları
Esrareyhan Efeemoom anladım çok geçmiş olsun benim bilgim de yeetersiz tecrübeli bir annemiz yardım olur umarım
Efeemoom Esrareyhan tabiiki öyle. Ama bizde bu konularda korkuyoruz haklı olarak. Karşımızda paraya tapan insanlar yerine gerçekten yardımcı olmaya çalışan doktorlar görmek istiyoruz. Maddi açıdan demiyorum bir dünya para verdim kremlere ama sonuç hüsran.
Minikburun93 Efeemoom canim opmeye bagli bu sekilde ilk defa goruyorum bencede kantaron yagi surebilirsin hem nemlendirir hemde yaralara yaniklara iyi gelio. Sormayin zaten doktorlarla basimiz iyice dertte her doktorun koydugu teshis resmen birbirini tutmuyo
Efeemoom Cagrimomo ay ne bileyim her anneye kendi yavrusu dünya güzeli demesemde içimden seviyorum ya 😂😂