umutunannesiiii [silindi] 1 hafta 10 güne yürüdü sonra koşmaya başladı şuan yerinde durmuyor 12 aylık sıraladı
Yagmur08 Eminezk sırtını koltuğa yaslayın siz önünde durun sizin kollarınıza tutunsun hazır olunca ellerini bırakıp dikiliyor. Önce destek alsın sizden sonra koltuktan cesaretini alıp size doğru yürüyor. Bende öyle aştım o sorunu 13 ayına yeni girdi şuan 10 adımdan fazla atıyor bazen kendisi kalkıp yürüyor . Benim ki de garanticiydi asla elimi bırakmazdı. Bugün ilk defa ayakkabıyla parkta kendisi yerden kalkıp yürüdü . 8 aydan beri dikiliyor heryere tırmanıyor iniyor çıkıyor ama elimden tutmadan yürümüyordu
Ayferde [silindi] 6 aylıkken emekliyodu şuan tutunarak yürüyo iniyo kalkıyo ama tek cesaret edemiyo daha 10 aylık
mervemama [silindi] 9 aylıkken sıralamaya başladı , 10,5 aylıkken ilk desteksiz adımlamasını yaptı , 11,5 aylıkken yürüyordu . 13,5 aylık şimdi koltuğa tırmanmaya çalışıyor 😂 henüz başaramadı 😂
Sumeyye_topal [silindi] 6 buçuk aylıkda sürünmeye başladı 8 e yaklasırken emekledi şimdi 9 olduk yürütecden kendini atıyor 🫤 tutnabilcegi heryere tutunup kalkıyor çok fena bişey oldu
Busenurkaya26 Benim tostos 10 ay 15 günlük emeklemiyor bile anca döne döne gidiyor istediği yere 😂 sıralama vs yapmıyor anca bizim desteğimizle koltukta dikiliyor oda 15-20 saniye hemen kendini yere atıyor 😂 bu arada daha hiç dişimiz de çıkmadı biraz uyuşuğuz biz 😂
barlastrtl Busenurkaya26 ayni durum bizde 10 aylığız suan emeklemiyor ama yuvarlana yuvarlana heryere gidiyor ve birseyi alacaksa kulaç atarak sürünüyor😀 bi yere tutunup ayakta dikilmiyor, yani ayaklarina basmıyor hala
Mukaddesaksoy [silindi] benimki 8 ayda başladı bi parmağımdan tutup yürümeye şimdi ise asla bir yerde durup yuruyum demiyo fırlıyor elimden ama sağa sola cok çarpıyor o yüzden bırakamıyorum 🥲🫂tek elinden tutup yürütüyorum 🥲
[silindi] benoyleuygungordum_ Ahhaah 3 ay olmuş yürü be çocuğum 😃😃 bizim ki de 6.5ta başladı, bakalım canı ne zaman isteyecek 🤗
plajterligi [silindi] 6.ayında emekledi 7 ye gelirken sıralamaya başladı 11 aylık olmak üzere haalaaa sıralıyor tembel teneke yürümeye niyeti yok 😂