Noname21 Gitmem gereken bir nişan var usturuplu giyinmem gereken bir yer Ben aslında bunu beğenmiştim Ama bu öğlen giyilmez herhalde nişan otel de bu ara bir yemek olacak bu giyilir mi
Mysmrtfrt Noname21 bence giyilir sonuçta otelmiş ve şık bir ortam olacak saçınızı makyajınızı da sade ve ferah bir şekilde yaparsınız mis gibi olur 🥰
PeekaBoo_ Noname21 gayet güzel gündüz için de olur hem oteldeymiş bence giyilir, abartısız bir saç ve makyajla on numara olur👌
Noname21 Mysmrtfrt yani çok gece elbisesi gibi değil dimi Birde benim boyum 1.62 sizce bu elbise bende kötü durur mu
Noname21 PeekaBoo_ sadece fçn çekeceğim bir taç takarım yeter makyaj yapan biri değilim biraz gözaltımı kapatırım biraz lekeleri birde rimel o kadar
Noname21 Alyaninannesi01 Benisahtesevme2 joyfulmom Teşekkürler kızlar siyah topuklu ve siyak küçük bir çanta ile tamamlayacağım saçıma da sadece fön çekerim gideyim yarın bakayım buna
Woman35 Noname21 önü açık bi ayakkabı giyin derim daha fresh durur önü kapalı giyerseniz daha ciddi bi hava yaratır