seymavera 5 günlük bebeğimin sol gözü çapaklandı ve gözünü açamıyor ne yapabilirim ? Anne sütü mü sıgsam
2boymommy seymavera doktora gidin o size damla verecektir onu kullanin günde 3 defa bir damla.. Anne sütüyle papatya cayi ile yada ilik su ile icten disa dogru temizleyebilirsin.. ikinci gözündede cikabilir göz yasi kanali daha tikali oldugu icin oluyormus
--Merve- seymavera kızımın da sağ gözünde vardı kuzenim göz doktoru ona gösterdiğimde masaj yapmamı söyledi nasıl yapacağımı gösterdi hergün düzenli şekilde iki ya da üç kez yapıyordum dört beş haftaya göz yaşı kanalları tamamen açıldı geçti çocuk doktorları da gösteriyor nasıl masaj yapmanız gerektiğini
17072023baloglum seymavera benim oglumda 10 gunlukken. Basladi 1 aylik olana kadar duzelemdi damla.kullandik cayla sildim anne sutu siktim gevirmedi en son goz doktoruna goturdum antibiyotik damla ve krem verdi 1 haftada iyi olduk.goz kanali tikalidir. O yuzden oluyor masaj ve dpktorun vedigiyle duzelir
designermoms seymavera gözünün iç tarafına parmağınla hafif bastırdığında eline mercimek gibi bir şey gelecek oraya günde 3 kez 10ar kere bastır masaj yap 3 4 güne geçiyor Eğer geçmezse doktora görünebilirsin Bizim de öyleydi gözyaşı kanalları tıkalı dedi masajı yaptım 3-4 günde geçti göz doktoru söyledi Normal bir durum
2boymommy seymavera bu degisebiliyor canim ilk oglumda 2 hafta sürmüstü simdiki oglumda 3 hafta oldu gecmedi daha damla kullaniyorum. 1 yasina kadar o capaklanma olabiliyormus eger 1 yasinda gecmezse göz doktoruna götürmek lazimmis.. Sen yinede bi gözlemle belki seninki hemen gecer 🤲🏻❤️
Sabinakh Merhabalar,Ben bebeğimin gözüunde çapakıanma olduğunda, çay demini istitoyorjm daha sonra temiz pamuğu deme bayırıp gözü siliyorum.2,3 defaya bişey kalmıyor.E bunu biz ya geçmişden yapıyoruz , bizimkilerin sınanmış tarıfı
bulutunannesi_ seymavera Benimde bebeğimde doğduğu günden beri çapaklanma var 15 günlük olduk doktorumuz ilk zamanlar ılık çay ile pansuman yap demişti geçmeyince damla verdi anne sütü damlatma dedi