ozge2388 Kızlar perwolun beyazlar için olanını aldım ilk kez aldım daha önce kullanan var mı yaa benim beyazlar sanki senelerdir kullanılmış gibi bunu denemek istedim sizce nası
Angel00 Hiç kullanmadım canım üstte kalsın , Temizlik başlığını görünce bende bir sorayım 🙃 ya tül perdelerin beyaz olması için en kullanıyorsunuz kesin çözüm istıyorum lütfen
happiestMom Angel00 mutlaka perde programında yıka. Üzerine bir tane bulasık deterjanı koy birde deterjan gözüne 1 2 yemek kasıgı tuz ya da seker ekle. Bemmm beyaz oluyor 👌🏻👌🏻👌🏻
sadekahve_bitter Angel00 bnm tüller ekru ☺️ Ama beyazda çok kirletmeden yıkamak gerekiyor geçen arkadaş a101 den çamaşır sofası koymuş çok iyi oldu dedi
aysecikm Angel00 ben normal deterjana çamaşır sodasi koslanin ikili perde deterjanı var hepsini bir katıyorum makine deterjanlı suyu alınca bekletiyorum öyle sabaha kadar inanılmaz bembeyaz yapiyo
Angel00 aysecikm sadekahve_bitter happiestMom Çamaşır sodasını alıcam kızlar inşallah faydasını görürüm. Makinamın perdeler programı 40derece sıcaklık 600 derece sıkma ıyımı sizce düşüreyim mi sıcaklığını 30 a