Sareberfin Mutfak masalarınıza nasıl örtüler örtüyorsunuz fikir verin hanımlar yeni örtü almak istiyorum ama karar veremedim nasıl birşey olsun günlük kullanıma hemde şık olsun istiyorum aslında runner ve supla tercih etsemmi kararsız kaldım
Deletedmom_79 Sareberfin runner çok daha konforlu geliyor bana mesela. Örtü sürekli kayıyor ya da simetri sorunun varsa düzeltmek zorunda hissediyosun ki ben o kişiyim😒
oglumuz01 Sareberfin ben muşamba tarzı mı deniliyor ondan aldım cam masayı üstünü örttüm sürekli cam sil ile silmek hoşuma gitmiyordu leke sevmiyorum
Linabuse1002 Sareberfin runner kullanıyorum ben mutfagım tamamen gri veya siyah trend yoldanda ona uygun bır runner aldım
Sareberfin Deletedmom_79 evet daha konforlu aslında biz sürekli orada yemek yiyoruz örtüyü kaldır tekrar ser kaydı düzelt falan zor ana runner dan da emin olamadım bilmiyorum
Sareberfin oglumuz01 masa camda mantıklı olmus sizinki ama benim 6 kişilik yemek masası onu koydum mutfaga onu kullanıyorum yemek yiyoruz üzerinde sürekli şu pvc mi ne oluyor ya cam gibi görümüyor ama masayı koruyor acaba onlardanmı alsam diyorum
Deletedmom_79 Sareberfin masa zeminin düzgünse aşırı çizik yada deforme değilse denemeye değer. Lavaboya bile silkeleyebilirsin kırıntı vs.😃 al sana bir artı daha😁😁
Ensensr13 Sareberfin kesinlikle en iyisi ondan alın. Ben 2 yıldır kullanıyorum hem temizliği rahat hemde kayma veya çizme olmuyor masada.
Ensensr13 Sareberfin cam gibi duruyor tek başına zaten örtüye gerek yokki. Görsel olarakta kötü bir görüntü değilki çok güzel duruyor.
Linabuse1002 Sareberfin runner ustunede mınık suan moda ya alçı tepsı gıbı ieyın ustunde mınık vazolar var mınık mınık ortasında masanın daha guzel