Milanbebek Bebeğim 53cm doğdu. Şuan bir aylık ve boyu biraz uzun. Uzun olduğu için zayıf gözüküyor ben de bebeğimin kilo almasını istiyorum … Anne sütüne ilaveten hangi mama ile beslersem kilo alır
anne232 Milanbebek sütünüz yetiyorsa mama başlamayın siz kilo yapacak şeyler tüketin et tavuk balık kuruyemiş meyve bebeğinizin yarayacak şeyler tüketmeniz yeterli kilo sağlık değildir sağlıklı olsun güzel gelişimi güzel olsun yeterli
tosbiksmoms Milanbebek bende sadece emziriyorum bir ara dr kilo sınırda mama takviye edelim dedi. sma optipro,aptamil,aptamil prosyneo,bebelac kullandık yine kilo almadi. Doktor da genetik diyerek sadece anne sütüyle devam ediyoruz. Bu 1 ayda kaç gr aldıki?
63_hulya_63 Milanbebek nişasta oranı yüksek doktorumuz asla önermesi golden goat hipp gibi markalara bakın temiz içerikli kilo alımına iyi diyolar oğluma hiçbir mama iyi gelmediği için Bebelac Gold tercih ettik kilo alımı çok iyiydi ayda 1 kg üstü aldı ama aynı zamanda emziriyordum da
Milanbebek 63_hulya_63 peki emzirirken nasıl mama verdiniz. Bir meme bir mama mı yoksa, her emzirme üzerine mama mı
63_hulya_63 Milanbebek ben genel olarak sütüm az olduğu için önce emzirdim biraz bekledikten sonra yani yadim saat kadar bekleyip öyle 30 ml mama verdim