cilgin Merhaba arkadaşlar benim ikiz çocuğum bar 4. Ayımızdayız kafa şeklimiz gittikçe uzuyor yatış pozisyonunu değiştirdiğim halde hiç düzelme olmuyor ilerleyen zamanlarda bu durum değişir mi
Mothertwins cilgin Benim ikizlerden birinin öyleydi kafa düzleşmesi için yastıklar var onlardan aldım 2 ay kadar yatırdım düzeldi
Bubenimoykum cilgin kızım hep sağına dönüp yatardı artık o kısım bariz içine göçük olmuştu ama kafa tası sertleştikce düzeldi suan top gibi kafası var o halinden eser yok
cilgin @“Mothertwins” Mothertwins Aldım ama bir türlü fayda etmedi ve psikolojim bozuldu bu yüzden gelen giden acaba hastalık olmasın mı diye soruyor
cilgin Bubenimoykum Yukarıya doğru sivrileşiyor ama yan çevirmeme rağmen yine sırt üstü olarak çeviriyor kendini
taze-anne2312 Bubenimoykum hem içine çökük hemde yukarı doğru sivrileşiyor kafatası sertleştikçe o sivrilik falan gider mi acaba
E_koc Bebeğin kafası daha yumuşak olduğu için düzelir benim bebeğimde de doğduktan sonra sürekli tek taraflı yatmak istemesinden dolayı kafa şeklinde bozukluk olmuştu düz kafa yastıgı ile kısa sürede toparladı
Mothertwins cilgin Hiç takmayın boşuna stres yapmayın bizde geçti sonradan ve o yastığı mutlaka kullanın ben her gece uykusuna geçişte mutlaka ona yatırıyordum ondan düzeldi sanırım kendiliğinden geçti
taze-anne2312 Mothertwins ya ben o yastıktan aldım oğlum devamlı sağ tarafına yatıyordu o yastığı kullanmaya başladım ama yine de sağ tarafına dönderiyor kafasını onun için ne yapabilirim yastığı ne şekilde kullanmam lazım bir de oğlum 9 aylık işe yarar yine de değil mi bir bilginiz var mı
Mothertwins taze-anne2312 Ben daha erken kullanmıştım ama tabiki hala yarar benimkide inatla sağına dönüyordu bi şekilde her gördüğümde düzelttim bir de döndüğü tarafa bi destek koydum yastığın arkasına dönememeye başladı sonra alışıyor zaten