Mavininyuztonu Kızlar oğlumu devlet hastanesinde sünnet ettirecez sorularım şunlar yanına bizi alıyorlar mı? Sünnetten kaç saat sonra bırakıyorlar?
Mertveannesi2211 Mavininyuztonu biz devlet hastanesinde yaptık elini ve ayağını biz tutmustuk sünnet bittikten hemen sonra eve geldik
Hlybkrtzcn Mavininyuztonu bir hafta önce Balıkesir şehir hastanesinde lokal anestezi ile sünnet ettirdik. Odada kremi sürüp 15-20 dk bekledik sonra ameliyathane kapısına kadar gittik kapıda hemşire bebeği aldı anne babayı içeri almadılar. 20 dk sonra bebeği verdiler. Yarım saat hastanede durduk sonra çıkışımızı verdiler. Bebeğim 2 aylık bu arada
HtcDnz Mavininyuztonu Perşembe günü yaptırdım oğlumu çok güzel geçti aklımda soru işaretleri vardı keşke özelemi yaptırsam fln diye şuanda hiç pişman değilim bni içeri almadılar girmesiyle çıkması 10 dk sürdü 1 saatten az kldık odada sonrasında da taburcu edildik. Sürecimiz çok güzel ilerledi iyikide yaptırmış diyorum
bloggeranne Mavininyuztonu devlet hastanesinde oldu ameliyathaneye sadece beni aldılar oda bekleme yerine narkoz verdikten sonra çocuğu içeri alıp beni çıkarttılar sünnetten sonra 2 saat bekledik sonra eve çıktık
Birtospikannesi1 Bende devlet hastanesinde sünnet yaptırdım oğlum küçük olduğu için uyuyakaldı beni almadılar yanına. Bitirince kucağıma getirdiler 2 saat sonra kanama kontrolü yapılıp taburcu olduk
momsMete Hlybkrtzcn Balıkesir şehir hastanesinde 3 aylık oğlumu dün sünnet ettirdim ancak bana genel anestezi Sedasyon ile yapıyoruz lokal yapmıyoruz dediler doktorunuz kimdi merak ettim
cimcime1018 Hlybkrtzcn Rica etsem kim yaptı söyler misiniz ? Bana yapmıyoruz dedi doktorun bırine sordum. Kime ve hangi bölüme yaptırdınız ben de yaptırmak istiyorum rica etsem yazar mısınız. Bide sıkıntı vardı ondan mı yaptılar yoksa istiyoruz diyince hemen mi yaptilar
Hlybkrtzcn Mavininyuztonu doktor muayene edip sünnet olabilir dediği için biz de bekletmeden yapalım dedik. Kendi dönmeye başlamadan halletmek istedik en azından üstüne yatmaz dönüp canını yakmaz. Şimdi düz yatırıyoruz iyileşti sayılır zaten artık
Hlybkrtzcn momsMete Murat Sabri Yılmaz doktoromuz. Bana 1 yaşından küçüklere ben lokal yapıyorum genel anestezi yapmıyorum dedi. Benim için de uygundu en azından çıkınca hemen emzirdim çok da ağlamadı hem de narkoz almadı.
Hlybkrtzcn bloggeranne Emla diye anestezi kremi var onu aldırdı bize. Sünnete gelirken bu kremle gelin dedi. Biz de öyle yaptık sünnetten 15 dk önce hemşire sürdü kremi öyle aldılar sünnete.
Hlybkrtzcn cimcime1018 çocuk cerrahisi bölümünde Murat Sabri Yılmaz doktorumuz. Biz kendimiz erken yaptırmak istedik muayene için randevu aldık çocuk cerrahisine. Doktor baktı sünnet olabilir dedi muayeneden 10 gün sonrası için gün vermişti. Götürdük yaptırdık sünnetini bi sorun da yaşamadık şimdi iyileşti bile
cimcime1018 Hlybkrtzcn Peki ne zaman yaptirdiniz ? Ya bana ısrarla yapmiyorum 6 aydan önce diyo anlamadım ben 😪 Hayır canı mi istemiyo anlamadım. İlla ki diyo ki büyüsün genel anestezi olsun vs vs
bloggeranne Hlybkrtzcn olabilir bizim ki öyle demedi sakinleştirici verdiler sonra narkoz verip aldılar sünnete
Hlybkrtzcn cimcime1018 13 eylülde yaptırdık biz sünnetini. Bilmiyorum valla değişik demek ki kafasına göre davranıyor ben de anlamadım.
momsMete cimcime1018 bizi de genel anestezi ile yaptı 3 aylık oğlum şuan burada @Hlybkrtzcn yazdıklarını görünce şaşırdım gerçekten herkese farklı konuşuyor sanırım çok sinir bozucu
Boncuk-anne cimcime1018 bizimde ilk gittiğimiz doktor yapmamıştı.başja bi doktora yaptırdım. İki doktorda aynı hastanedeydi. Şehirhastanedesinde. 4 ayı geçerse yapmıyodu 4 aya 1 hafta kala yapıldı
Birtospikannesi1 cimcime1018 merhaba evet 6 aydan önce yapmaktan çekinmeleri normal bence sünent derisi Kısa yada uzun kalabilir Buda ilerde işlevsel yada kozmetik sıkıntılara yol açabilir doktorunuz ne diyorsa o olmalı bence
Bir-prens-annesiii Mavininyuztonu maşallah inşallah hemen atlatırsınız ben de 3 aylık olmadan yaptırmıştım doktor eve gelmişti yakınımda 1 yaşından küçüklere sünnet yapan hastane yoktu
cimcime1018 Hlybkrtzcn 2 kere gittim ikisinde de böyle dedi ya cidden üzüldüm şuan 😪 Size de çok geçmiş olsun maşallah hızlıca atlatmissiniz 🧿
Hlybkrtzcn cimcime1018 valla15 günde prosedürü değiştirmediyse böyle söylemesi çok saçma 😊 ne değişti de artık yapmıyor anlayamadım