Muhercuervo İştah kesici ya da zayıflama çayı kullanıp memnun kalanınız var mı ? 70 i gördüm ama kendimi durduramıyorum 🥺
Asyaveannesi04 Muhercuervo çok tehlikeli o tarz ürünler sağlıklı beslenerek ve spor yaparak 25 kilo verdim
Cylnn4520 Muhercuervo bende İnstagram üzerinde görüyorum emzirpde kilo verenleri çay ile ne kadar gerçek bilemiyorum tabi bende burada bekliyim
Sebusebu Muhercuervo narcissa siparişi verdim. Ablam kullandı. Cok memnun kaldı. 1 ayda 7 kg verdi. Tabi aynı zamanda aralıklı oruçla. Emziren anneyseniz bilmiyorum tabi
Misracalik Muhercuervo narcissa aserola kullam 1 haftada3 kg verdim aralıklı oruc ta yapıyorum o cay iştahı kesiyor ve susuyorsunuz
iremduru Muhercuervo bende 85 kiloydum 67 oldum 1 ayda şimdi 61 kiloyum 2.5 yaşında kızım var diyete başladım ilk hafta yulafla besledim sonra normal yemeklere gectim tuz şeker un bu üçünü hayatımdan çıkardım ara sora spor yapıyordum soğuk su içerdim normal su içmeye başladım sabah aç karnına sade kahve iç bağırsakları çalıştırıyor yemek porsiyonlarını küçült akşam 6 dan sonra birşey yeme çay su kahve gibi şeyler tüket baktin açsın elmalı yoğurt ye
eftocan Dukan birası yaz YouTube çıkıyor tansiyon düşmesi emzirme yoksa iç çok iyi ödem attırıyor tavsiye ederim onun dışında yeşil çay kahvaltı da siyah çay yerine.ic o da iştah kesiyor ben diyetisyene gidiyorum baya etki etti