Baby34 Kizlar kizim iki aylik oldu diger asilariyla birlikte rota vurusu asisinida yaptirmayi dusunuyorum acaba agir olurmu yaptiran varmi biyle
Asmilik1 Baby34 ben yaptırdım ilk rota oldu agızdan içiriliyor asla agır degil hatta bir hafta sonra iki ay aşısı oldu allah şimdiden sana sabır versin bir hafta cocuk huzursuzdu cok kötü oldu ateş iki gün oldu ama meme reddi bide yaptı kolu bacagı cok agrıdı bir hafta ne cektim vlla üç tane asıyı bir güne cıkarıyorlar mafoluyor yazık cocuklar
-kizimkaraca- Dün gece rota , doğu menenjit ve batı menenjit aşıları olduk sabaha karlı ateş başladı bu saat oldu hala çok mız mız yavrum canı yanıyor resmen ☹️
Mercosey -kizimkaraca- rota menenjite göre daha çok huysuzluk yapıyor ama maksimum 3 gün sürer. Şifa olsun
Asmilik1 Benim eşim hayvanlarka cok haşır neşir meslegi gereği ondan iki aylıkken yaptırdım doktor öle uygun gördü bişede olmadı bir hafta arayla hiçte agır bir aşı degil saglık ocagı kötü asıl agır
betulkayaa1 3.ayda yaptırdık çünkü 2.ay aşıları ağır ateş olabiliyor , Rota aşısının yan etkisi olup olmadığını görmek için ayrı yaptırdık . Doktorumuzda 3.ayda önerdi
Elifmihra7206 Mercosey siz menenjit yaptırdınızmı.. rotada hiç sıkıntı yaşamadık rahat geçirdik ama menenjitten korkuyorum
-kizimkaraca- Mercosey Çok teşekkür ederim rabbim bütün bebeklere şifalar versin onlar hiç hasta olmasınlar
Elifmihra7206 Baby34 bizde 2.ayda vurulduk hiçte zorluk yaşamadık tabi her bebekte farklı olur ama çok kötü salgın var hastalık ayındayız bence bi an önce yaptırın 3.ayda menenjitte var tabi yaptırırsanız rota ile çakışmasın
nazli45 Elifmihra7206 Ben menenjit yaptırdım aşı olmadan bir saat önce calpol veriyorum bir sorun yaşamadı çok şükür. Eğer asidan önce Calpol vermezseniz çok ağır geçiyor .