madeinpelin Kızlar doğum yapalı 13 gün oldu iş görmemezlikten rapor ücreti yattı emzirme de yattı fakat hala doğum parası yatmadı bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ne zaman yatar ?
Elifumay_devrilmez66 madeinpelin ben doğum yaptıktan 64 gün sonra aldım doğum yapalım 3 ay oldu emzirme parası yatmadı bize de daha
Nisasengul madeinpelin ben doğum yapali 3 ay oldu hala alamadim malesef çok iyi takip edin iş yerinin bir gün eksik yatırdığı sigorta bile ödemenin askıya alınmasına yeterli oluyo 170 i arayıp sürekli sorun
umosko madeinpelin benimde 15 gün sonra felan edevlette doğum parası yazınca çıktı 140 aile ve sosyal politikalar aradım oda Eylül sonunda PTT den alabilirsin dedi
madeinpelin Elifumay_devrilmez66 onu sgk ya özellikle doğum raporunu götürüyorsunuz öyle yatıyor 550 civarı yattı çok değil
elisannesi Kızlar ben doğum yapalı 2 ay oldu emzirme ve analık yattı bir daha analık gözüküyor o da yatacak değil mi? Bu doğum parası mı sayılıyor yoksa iş görememezlik parası mi?
madeinpelin elisannesi iş görmemezlikten 37 haftadan sonraki 40 haftaya kadar ki ücret oluyor sanırsam 250 lira yattı sadece . Doğum parası yüksek bir rakam diye biliyprum
elisannesi Nisasengul peki onun yatıp yatmadığına nereden bakıyoruz bilginiz var mı? Analık için e devlette görmüştüm Ama doğum parasına nereden bakacağımı bilemiyorum 🙏
Berko Elifumay_devrilmez66 ben gitmedim para yatacağını da bilmiyordum baktım hesapta para var yatırmışlar
Hlybkrtzcn madeinpelin 32. Haftadan doğum yapana kadar olan ücreti doğum yapınca aldım PTT ye yattı. Emzirme parası da onunla birlikte yattı. Doğum yaptığım gün itibariyle 2 aylık raporum var yine. 21 inde bitecek raporum. Onun ücretini de rapor bittikten sonra alacağım.
madeinpelin Hlybkrtzcn doğum parasını peki. Ben de aldım iş görmemezlikten diye geçiyor adı ama aşırı komik rakamdı
gly57 madeinpelin doğum yapalı 6 ay oldu. 4 ay sonra alayım dedim sistemde ödeme görünmüyor dedi🤣😀 300 TLyi bile vermekten aciz ya. emzirme parasını zaten vermiyor eşim memur diye. trajikomik hikâye bu kadar 🙄