KahveliVera Cuma günü vajinal sıkıntılarım sebebiyle akıntı kültürü alınacak nasıl bir işlem çok acıtıyor mu normal doğumdan sonra muayene olmadım çok korkuyorum nasıl bir işlem yaptıran bilen varmı aranızda
Eflinim_2022 KahveliVera Dün bende oldum jinekoloji den akıntı kültürü alındı akıntım cok olup kasık agrım oluyordu bende cok korkuyordm ama korktuğum kadar değildi bi aletle önce içini açtı sonda çubukla biraz sürdü aldı bide ilişkide agrı oluyordu spekulumlada alttan bakıldı kistim varmış bitane adetle gidebilirmiş bakalım sonuçları 3 güne çıkar demişti
cikolataligofret_ @KahveliVera hiçbir şey yok. İnce bir çubuğu azıcık sokup akıntıdan örnek alıyor doktor. 2 saniye sürüyor
KahveliVera cikolataligofret_ gerçekten miii 🫠 çok korkuyorum bende zaten vajinamdan öyle çok sorun yaşıyorum ki eşimi bile hep reddediyorum ağrılarımdan o test sonucunda kist var olup olmadığı çıkıypr mu
cikolataligofret_ @KahveliVera evet iki saniyede bitiyor ama kistte öyle bakıldığını sanmıyorum. Ultrasonla falan görünüyordur muhtemelen