Rukiye34 Arkadaşlar ben kocamdan çekiniyorum utanıyorum ona aşkım bitanem gibi sözler söyleyemiyorum mesajda yazıyorum ama yüzüne söyleyemiyorum napmam gerekiyo aslında söylemek istiyorum ama o gelince yüzüne bakınca utanıyorum ve bisey diyemiyorum
Zeliff Rukiye34 kız neden çekiniyorsun ki kocan olmuş artık. Durup dururken söyleyemezsen şunu verir misin aşkım veya geldin mi aşkım filan cümlenin araya karıştır gitsin zamanla alışırsın. Ben eşimin adını unutacağım utanmasam😅
Rukiye34 aysecikm yok sevgiliyken de söylemezdim isterim ama söyleyemiyorum halinde öyle 3 senelik evliyiz ama yok sebebini bilmiyorum
aysecikm Rukiye34 o sizin eşiniz sizin agzinizdan böyle sözler duyunca hoşuna gider yadirgamaz bu yüzden cekinmenize gerek yok bir iki kere söyleyin sonra ağzınız alışır
uynakbalina Zeliff adama hep aşkım diye hitap etmekten ailelerin yanında bir müddet ismiyle çağıramadım şşt diyordum ajdjsj şşşt neyse şimdi alıştım ama ibo diyom hatta bi kere arabada giderken ibo dedim ay pardon ağız alışkanlığı dedim sjdjssj 🤣
Rukiye34 Cocukgelisimcimomy yaa ne kadar iyisiniz çok istiyorum da kalbimden geciyo ama dilimden çıkmıyo🤣🤣
Zeliff uynakbalina bende ailelerin yanında zorlanıyorum bu konuda sev.. ay serhat bakar mısın diyorum hep yarıda kesip düzeltiyorum😅
uynakbalina Zeliff arada yine aşkım kaçıyor ağzımdan ama alıştım artık şşt demekten iyidir hahah şşştt ne ya 🤦🏻♀️😂😂