Yesimgulcakir Arkadaşlar 2 aylık kızıma doktor ilaçla başlayalım dedi . Bu ilacı aldık içindeki tozu görmedım 5 damla sıvıdan damlattım ağzıma bişey olur mu korkuyorum .Doktorun numarasıda yok irtibatlarda geçemiyorum 😞😞😞😞
nilesea Yesimgulcakir fazla değil eksik vermişsiniz bir şey olcağını sanmıyorum, yanlız 2 ay kan damlası için erken bir zamanlama, Türkiye’de kural 4. Ayda başlanması, tahlil yapıldı mı bebeğinize ya da ekstrem bir durumu vs mi var?
Hilalse Yesimgulcakir zararı olmaz ama yararıda olmaz o damlattığınız saf su tozla birleşince demir damlasına dönüşüyor ama 2 ay bencede erken başka bi doktordan daha görüş almanını öneririm kabızlık yapabilir…
Yesimgulcakir nilesea 38 haftalık doğdu doktor erken doğduğu için 2 ayına başlıycaz dedi bende anlamadım
avokadosever Yesimgulcakir 38 hafta mı erkenmiş?? Benim oğlum 35 de doğdu yine doktorumuz 4. Ayda başlattı ama birşey olacağını sanmıyorum zaten asıl ilacı o tozu ama tavsiyem başka doktora gidin.
Lunaaaaa Yesimgulcakir başka bi dr görüşü de alın bence oğlum 37 de doğdu, kan damlasına 6. Ayda başladık
Yesimgulcakir nilesea valla ablamın da doktoruydu ona 3 sene önce öyle bişey dememişti , banada kullanıyoruz artık 2 aydan itibaren dedi , gruptakılere bir soraym bakım