ayseasel1 2 yaş 92 cm, 12-13 kg civarında kız bebeğim için sağlam ve temiz astronot tulum ariyorum görsel ve fiyat bilgisi paylaşabilirseniz değerlendirmek isterim.
bebegim_ ayseasel1 ayseasel1 en ucuz bebek.com diye sayfa var istagramda çok uyguna var orda oraya bakabilirsin
Eminos ayseasel1 astronot tulum candir yururken giydirilir bebis hic usumez 2 oglum var pancodan bi akrabamiz almis hediye getirdi ve ben iki oğluma da giydirdim cok memnun kaldim
ayseasel1 Alerjikrinit evet en rahat ettiğimiz şey çalışan anneyim her sabah babanneye bırakıyorum tabi akşam alıyorum, malum Ankara şartları… geçen yıl kullandım ama bu yıl küçüldü tekrar almak istiyorum
ayseasel1 Eminos aynı fikirdeyim şu an piyasa çok yüksek geçen yılda 2. El almıştım temiz zaten kısa süre giyiliyor yine öyle yapmayı düşünüyorum
Alerjikrinit ayseasel1 bende geçen sene kullandım ama yürümüyordu o yüzden sordum onunla yürüyemez gibi geliyor bana
ayseasel1 Alerjikrinit ayaksız olarak kullandım ve sorun yaşamadık tabi bebeğinizi en iyi siz bilirsiniz
nescafebagimlisi almadıysanız 18-24 var bende daha yeni bir kez giydirdim ama antalyadayız pek kullanmayacağız sanırım