Mirrannnmardin O1Anne canım dyson tavsiye ederim çok memnunum ben alabileceksen al cnku ben dyson kullanıyorum
bal_cocuk O1Anne ben dyson v15 e bakarken son anda xiaomi g11 e karar verdim iyi ki de almısım diyorum. Dyson da parke ve halı başlığının farklı olması vs bana biraz zor geldi. Kendi dikey süpürgem şimdi canavar gibi
Pol34 O1Anne evet biraz ağır ya günlük temizlik için zorluyor ama bizdeki 12-13 senelik halen taş gibi
bal_cocuk O1Anne benim evimde airfreyer robot süpürgem , WiFi cogaltıcım hep xiaomi markadan genel olarak memnunum. Dikey süpürgemde de aparatlarımicin stand olması. Kullanımı vs gayet memnın kaldım ben tavsiye ediyorum
Alerjikrinit O1Anne Philips 8049 aldım dyson bilmiyorum kullanmadım ama keşke almasa mıydım hiç demedim yarı fiyatı ama gayet iyi. YouTube karşılaştırma videoları var arada pek fark olmuyor aldığı toz miktarı hemen hemen aynı
delirmeceler O1Anne philips diyorum bende dyson v 15 almadıktan sonra diğer dysonlarla philips bir farkı yok ama alabiliyorsan v15 efsaneymiş ablamda v12 var benim philipsle bir farkı yok
bal_cocuk delirmeceler v12 v15’ten daha da iyi hatta dyson amiral gemisi gibi düşünün. Ben baya araştırdım ama sonunda xiaomi g11 aldım.
delirmeceler bal_cocuk vallahi ablamda v 12 var hiç memnun değil arkadaşlarının hepsinde v 15 var okadar para vermediğime pişmanım diyor ben philipsimle mutluyum benim fazla fazla işimi görüyor evde robotcağızımda var ama ikizler atıyor diye rafa kaldırdım
bal_cocuk delirmeceler biraz da markaya para ödeniyor aslında. Ben iste son anda xiaomi aldım vala pişman değilim. Aynen hem robot heö dikey olunca sorun olmuyor