koaala Merhaba arkadaşlar bugün 4. Gün bebeğim hala kakasını yapmadı çok ıkınıyor karnı çok sis ama hala kaka yapamadı bebeğim 2 aylık bu arada.
queenmom_ koaala ben hem anne sütü hem mama veriyorum 8 gün yapmamıştı doktorum hıpp combiotıc mama ver sabah akşam içine 1 çay kaşığı zeytinyağ koy dedi onunla yaptı duş aldırdım duşta masaj yaptım duştan sonra yine karnına ayaklarına zaytinyağıyla masaj yaptım ve makatına da zeytinyağı sürdüm yaptı
GULSAHhj koaala valla bizimde öyle bizde tam 2 aylığız bugün 6.gün yapmadı 2 ayrı doktora götürdüm 10 güne kadar normal dediler sadece anne sütü alıyor kimi bebek günde 7 kere kaka yaparmış kimi bebek 7 günde 1 yaparmış . Götürdüğüm doktorlar zeytinyağı ile popayı uyar demişti yaptım . O şekilde hemen yapıyor çok zorlanırsa yapıyor tavsiye ederim doktor dediği için yaptım benden :) umarım bebişlerimiz rahat rahat yapar
Sadelokum @"koaala merhaba , aynı sorun bizde de var kızım 2 aylık ve bugün 4. Gün yapamıyor . Mama veriyor musunuz ben günde 60 cc veriyorum ondan bildim ve mamayı değiştirdim . Burada bekliyim önerilere benim de ihtiyacım var
koaala queenmom_ O zaman sadece anne sütü mü veriyodunuz yoksa ikisi birden mi ben şuan sadcee anne sütü veriyorum da
canseeellyy queenmom_ merhabalar biberonla mı veriyordunuz acaba merak ettim de ben biberon kullanıyorum. Bebeğim prematüre olduğu için emme refleksi gelişmemiş bunu sorarak biraz vicdan rahatlatıyorum kusura bakmayın 🤦🏼♀️
koaala GULSAHhj Yaptım anca öyle yaptı dün yaptırdım bugün yine yapmadı ama hala çok gazı var şuan zar zor uyuttum ayağımda bırakamıyorum gaz sancısından