elcn4139 Dun uyumadı akşam 6da uykusu geldi uyudu yarım saat . Sonra zorla kaldırdım . 10 yattı sanah kadar uyudu. Acaba tamamen bıraktırsammı? Normalde hiç uyumayan cocuktu şaşırdım 26 aylık
bisenakillisinzaten elcn4139 bence biraktirmayin daha küçük. Eğer yapıyorsa bence anaokuluna gideseye kadar öğle uykusu yaptırın. Çünkü ihtiyaçları oluyor
livanurvealpinannesi61 elcn4139 benim kızım 26 aylık falandı gündüz uykusunu bıraktı doktor da istemiyorsa sorun olmaz dedi. Her öğle uykusunda ağlama krizine giriyordu çünkü doktor da zorla ağlatarak uyutma dedi.
Czn2510 elcn4139 ben kendim 7 yaşında bıraktım herhalde öğlen uykusunu o da okula başladığım için fakat okuldan gelince yine uyurdum me uykucuymuşum ben 😅😂 12de okuldan gelip 3-4e kadar uyuduğumu biliyorum
livanurvealpinannesi61 NeslihanBusra zaten 24-36 ay arası gündüz uykusu bırakılmalı diyor uzmanlar 5 yaş gündüz uykusu için büyük
NeslihanBusra livanurvealpinannesi61 biz devam ettik, okula başladığı için mecbur bırakmak zorunda kaldı, seviyordu uyumayı saati gelince kendi yatağa gidiyordu
Sareerdogan elcn4139 bnce uyumalı benim kızım 29 aylık akşam 7 gibi cildiriyo uyut beni diye uyuyunca gece geç yatiyo bu sefer uyumalı
livanurvealpinannesi61 NeslihanBusra kendisi uyuyorsa tabi ki uyuyabilir 3 yaşa doğru bırakılıyor normalde canım uyumak istiyorsa uyuyabilir