DenizErSahin Arkadaslar merhaba deneyimli annelere bir sorum olacaktı oglum 11 aylık park yatak arayışındayım bi yanım park yatak yerine odasına montesori mi yapsam diyor yoksa park yatak yetermi diye düşünüyorum kararsızım deneyimlemiş annelerden tavsiye istiyorum
BuzluKahve DenizErSahin Geniş bir yatak olmasına rağmen park yatakta oğlum 15. Ayına kadar zor yattı. Dar geldi, döne döne uyuyan hareketli bir bebeydi, sürekli uyanıyordu. Montesöri aldım, 120-200 ölçüde. Çok rahat ettik.
Sila2611 DenizErSahin montesörlü daha mantıklı park yatakta her bebek yatmıyor boşa alacak olabilirsin ama montesörlüde illaki şimdi yatmasada ilerleyen zamanlarda yatacak
Angel00 DenizErSahin montessori yatak aldık kızıma 9 aylıkken yatmaya başladı 22 aylık Şuan cok rahat yatıyor 👍
Dlk55blt-rdvn Angel00 uyandığında kalkıp yataktan çıkmıyor muydu? Bizimki park yatağının fermuarı açık kaldığında kalkıp ağlamaya bsşluyordu ve uykusu açılıyordu
Angel00 Dlk55blt-rdvn Şuan bile genelde anne diye seslenir ben yanına giderim çıktığı da oluyor kendi başına yatağa girip çıkabiliyor alçak düşmesini yandaki korumaları engelliyor 😊
GmzeeeNehiir DenizErSahin Ben 6.ayından beri park yatak kullanıyorum çok rahat ettim ayağa kalkmaya başlayınca aşağı indirdik yatağı düşme riski falan ortadan kalktı monressori yerim olsa tercih ederdim aslında valla şuan 18 aylık park yatakta rahat edemiyor sürekli dönmek istediği için orda sıkışık hissediyor sanırım benimle beraber yatmaya başladı Bi süredir 70×120 yatağı aslında ona göre yeterli de ama 🤦🏼