MirArdenim Merhaba İstanbul Anadolu yakasi önwrebileceginiz bi4 cocuk doktoru var mi acil yardımcı olursanız sevinirim🙏
MirArdenim Bir kaç gündür oğlum hasta her doktor fatkli bi4 şey soyluyor antibiyotik yazdılar iyi bir doktora gitmeden kullanmak istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
MirArdenim 1mehmethaninannesi iyi bir doktor mu oğlum daha bir bucuk aylik bir turlu iyi bir doktorla denk gelemedik çok küçük o yüzden kaygılarım çok fazla
MineKlc MirArdenim alerji bölümü için mi yoksa çocuk hastalıkları bölümü için mi? Birde özel yada devlet hangisinden öneriyim
1mehmethaninannesi MirArdenim benim oğlum o hastanede doğmadı. Doğum yaptığım hastanenin doktorunu beğenmedik sarılıktı enfeksiyonu vardı. Yani bebeğim 3 günlükken beri hep ona gidiyoruz . Şu an 20 aylık. Çok memnunuz tavsiye ederim
MirArdenim MineKlc ikisi içinde elinde isim olursa çok sevinirim özel de olur devlet de antibiyotik başladık kakasinda çok az kan vardı o yüzden devam etmek istemiyorum
MineKlc MirArdenim devlet dersen kartal lütfi kırdarda bilal yılmaz var cocul hastalıkları çok ilgilidir Özel dersen maltepe medikal parkta cocuk alerji doktoeu emre emre akkelde ikisinden de memnun kalırsın