Pnr22 hanımlar 10 haftalık hamileyim.Hamileliğimi öğrendiğimde günden sonra geceleri önce karın bölgemde sonra bacak derken durmaksızın kasiniyorum cildim kupkuru beyaz puturtuler var başına gelen varmi
Mercosey Pnr22 uyuz değil de gebelik kolestazı diye bir şey var. Mutlaka doktora söyleyin karaciğere bakılması lazım
Xxxyyy07 Pnr22 benim de 32. Haftadan sonra olmustu ama kizarikliklar vardi ve dayanilacak gibi degildi. Gebelik kolestazindan suphelenilmisti ama kullandigim ilaclara alerji gelismis ondanmis.
63_hulya_63 Pnr22 ben gebelikte kaşıntidan ölecektim hindistan cevizi yağı duştan sonra her yerime sürüyordum o rahatlatiyorfu
uyarnur Pnr22 benim de başıma geldi ama benim sadece karın bölgem kaşınıyordu ve o kadar tatlı kaşınıyordu ki şu an yani o kaşıntıyı istedim çok tatlı kaşıntıydı bir süre sonra geçti ama her yerimde olmuyordu sadece karın bölgemde
Meddlive Benimde oldu ama o kadar erken haftada olmadı sürekli nemlendir cildini kuruyup çatlak olusmasin
Pnr22 63_hulya_63 cok zor bı durum kızımda da sadece bi ayağı ve bi kolu kasiniyo korkuyorum uyuz mu bulaştı diye dışarı çıkan biri değilim kızımla evde zaman geciriyorum eşimde bişey yok ben çok kötüyüm kızımda sanki sinek isirmis gibi kaşınır durur
Ezonunannesi2012 Pnr22 karaciğer değerlerinize baktırın eğer normal çıkarsa da dert etmeyin kaşıntı gebelikte normal bende doğurana kadar kaşındım valla zor ama yapacak bi şey yok bi tedavisi yok yani
Pnr22 Ezonunannesi2012 yaaa nasıl derttir bu kaşıntı en zor durum inşallah geçer düşünün evi ne deterjan varsa onlarla temizliyorum kalıp sabunla yikaniyorum.kupkuru oluyo cildiyeye görün dedi doktorum
Ezonunannesi2012 Pnr22 gebelik kaşıntısıdır dediğim gibi tedavisi yok benim doktorum bana krem filan vermişti ama o da bi işe yaramamıştı sizde doktorunuza görünün