Yas3mingcl Kızlar bebek bezini hep İnternetten alırım fiyat performans olarak molfix kullanıyordum. Dün çok fena zam gelmiş bezlere. Başka markaya geçmek durumundayım.. uygun fiyatlı memnun olduğunuz markalardan öneri rica ediyorum 😢
Bugleminannesi28 Yas3mingcl daha 3aylik hamileyken 6 numaraya kadar baby turco bez stoğu yapmıştım kızım 9 buçuk aylık tüm bezleri tam ayarına göre stok yapmışım en iyisi stokculuk bezi bırakana kadar yetecek bez var ve öneririm baby turcoyu fiyat performans ürünü incecik pamuksu 🤍 Ben asla Molfix kızıma kyllanamam çok kalın baby turcoyu deneyince çok iyi dersiniz
KKuboss Molfix fiyatları bilmiyorum ama ben sleepy bionatural ve goondan memnunum bilhassa goondan (sarı)
Yas3mingcl KKuboss goon kullanmıştım 1 paket, hiç memnun kalmamıştim mavi paketten.. kızım çok yapıyor, sürekli dışına çıkıyordu
KKuboss Yas3mingcl maviden memnuniyet yok zaten ben sarıyı kullandım premium çok memnun kaldım. Kızımın altını gece açmıyorum uzun saatler kalmasına rağmen bez tamamen dolu olsa bile sadece hafif bir nem hissediliyor sma dediğim gibi o da epey yaptıysa dışarı çıkma durumu vs yok
isimsizanne1 Bende gördüm bi milyar olmuş prima Allah bildikleri gibi yapsın !!! Bezden ne istediniz ben en ucuzu kullandım Migros’un ve bimin çok pişik oldu içerikleri malesef poşet gibi baby turcoya devam ediyorum inşallah ona bişey olmaz