Ececiiim annekuzusu18 bana dün geldi ama uygulanmıyor birsürü şart koymuşlar sepet tutarı yok dev kupon olanlar ayrı olmuyo falan. Direk parasını verip aldım valla
annekuzusu18 Esmaberen yeter ama ya kendiniz post açın yazan olursa kullanın nasıl rahatça kullanıyorsunuz bana yazilani
hibka23 Esmaberen niye kadına verilen kodu kullandınız ki? Post açmaktan acizsiniz ama burdaki kodu çalmaktan değilsiniz pess..
annekuzusu18 Summerwine95 lütfen %40 gelirse özelden yazarmisiniz gizli fırsatçılara fırsat vermeyin gelip kullaniyolar
annekuzusu18 Ececiiim ben uzun süredir alışveriş yapmıyordum dün mont almak için girdim dediğiniz gibi değişmiş biraz uygulama
AloneMom Ececiiim maalesef 300 e 100 gibi olanlarda böyle oluyor süper kupon dev kupon ürünlerinde geçerli diye. Sadece yüzde 25 ve yüzde 40 olursa hepsinde geçerli oluyor.gercekten çok saçma. Hepsinde geçse parça parça alırız yine.
annekuzusu18 Lütfen kimin elinde varsa özelden yazmayı bilmiyorsa elimde var yazsn sadece ben girince yazın olurmu
Ececiiim AloneMom evet önceden çok daha kolaydı. Karşılasın diye yüz tane şey ekledim çıkardım yine olmadı 🫠