oykuxcgla Merhaba anneler, kızım kabızlık sorunu yaşıyor sürekli 23 aylık, önereceğiniz temiz içerikli güzel bağırsak düzenleyici probiyotik var mıdır ? Bir de kullanımı ne kadar süre olmalı bilgilendirirseniz sevinirim
Eyll-9 oykuxcgla maflor turuncu olanı sorunu çözdü bagirsak ikinci beyin bize iyi geldi 1 yas hala veriyorum
kizlarimbenimherseyim Duobalance kids doktor önerisiyle aldım ishal için vermişti kabızlığida olur 10 sase var
oykuxcgla kizlarimbenimherseyim teşekkür ederim 🤩araştıracağım. Peki bu probiyotikler dediğiniz gibi bir süre mi kullanılıyor yoksa devamlı kullanabilir miyim, bir zararı olur mu sürekli kullanmanın
kizlarimbenimherseyim oykuxcgla sürekli kullanma doktor der mesela fitil bile kullansan çok kullanma bagirsaklar tembellesir bi daha yapmaz kabızlık içinde aynı durum geçerli bak bide mama kullanıyorsan içine zeytin yağı koyabilirsin o da etkili sen önce zeytin yağı ni dene inanın ise yarıyor
oykuxcgla Tosbikkkk her gün yediriyorum hep kendim yapıyorum ama neden kaynaklı bilmiyorum çocuğum doğduğundan bu yana kabızlık derdini cekiyor her türlü yolu denedim bitkisel olarak kuru meyve püreleri ne aklınıza gelirse ama geçmiyor bunu da deneyeceğim düzelme olmazsa doktora bi görünmek şart oldu