Sevimnur09 Daha dogrusuu tıaklı deil burnuda hırıltı avr aspiratör le çektirdigimde sıvı şeklind egeliyor serum fizyolojik dmalatıp çrkiryoruz öksğrügüde vardı geçti ama o daha geçmedi napacamı şaştım bi akıl verin nolur
atlassmoms Sevimnur09 İzleyin isterseniz. Benim oğlumun öksürüğü hırıltısı hep ilaçsız bununla geçirdim
kayraa1921 Sevimnur09 aspiratör şişirir dedi burun erlerini bugün doktor onu önermiyor serum fizyolojik ve şırınga ile açın dedi
ArvenMavi Buhar yapın halen var demek ki hırıltısı varsa buharla yapın iyice yumuşasın açılsın bizimde öyle oluyor açıyoruz ama hırıltı geçmiyor buhar banyosu yaptırıyorum yumuşayıp tamamen rahatlıyor
ArvenMavi Sevimnur09 ben banyonun kapısını kapatıyorum sıcak suyu açıyorum içerisi buhar oluyor zaten buhar olduktan sonra banyoda biraz duruyoruz o buhar yumuşatıyor kalanı da gidiyor
atlassmoms Sevimnur09 instagram drarifcanozturk buhar makinesini soruyorsanız trendyolda var doktor hikayesinde paylaştı indirimdeymiş
kayraa1921 Burun aspiratörü burun içini şişirir dedi daha küçükler ya ben de bugün sordum doktora önermiyoruz dedi