Ucansupurge Sizdenbiri63 ek gidaya 5,5ta basladik. 6. Aydan beri blw yapıyorum. Bas parmaginla ezebildigin herseyi direk verebilirsin. Muz, pankek, seftali vb. Bas parmaginla ezemedigin yiyecekleri buharda pisirip vermelisin. Elma, armut, havuc vb.
Sizdenbiri63 Ucansupurge ben meyveleri filan olsun eline veriyorum lendi yesin diye başka neyi nasıl eline verebilirim kendi yemeği öğrensin diye mesela yaptığım mamaları nasıl kendi yemesini sağlayabilirim
Ucansupurge Sizdenbiri63 Dedigim gibi parmaginla ezebildigin herseyi eline verebilirsin. Pankek, mucver. Ay itibari ile makarnayi falanda eliyle yer. Mamalardan kastiniz tam olarak nedir. Muhallebi vb daha akiskan şeylerse 8 den sonra anca kasik tutabilir.
sonbezbukucu Sizdenbiri63 onun için çok çok küçük 13 aylık kızım daha yavaş yavaş kendisi yiyor. ama mamayı koyun elini bandıra çıkara yavaşça yer yemekten zevk almasını sağlayın, kısıtlamayın
Sizdenbiri63 sonbezbukucu yok asla kısıtlama yapmıyorum doktorumuz yiyebilirim tarzda herkesi verin dedi o yüzden içim rahat bunun içinde veriyorum eline alabileceğini kendi yiyor ama işte yoğurt gibi muhallebi gibi şeyler demek ki daha erken
Ucansupurge Sizdenbiri63 bardak kullanmayi ogretebilirsin. Suan kucuk kasları daha gelismedigi icin kasik catal tutamaz
Sizdenbiri63 Ogulluana ya bende eline verebileceğim herseyi veriyorum kendi yesin diye ama artık tıkandım daha neler yapabilirim diye
sonbezbukucu Sizdenbiri63 ben onları ek gıdaya başlar başlamaz kendisinin önüne koydum ama eline kaşık vermedim. eliyle tatsın hissetsin diye verdim.