Yisenturk Başlığı da nasıl yazacağımı şaşırdım . Çocuğum uyumuyor derdi de yok saat kaç oldu uyumuyor gündüz de az uyuyor artık 10 aylık . Gerçekten çok yoruldum geceden beri bu saate kadar uyumadı saat 8 delirmeme ramak kaldı . Derdi de yok anlamadım
Mirrannnmardin Yisenturk ya ben napayım benimde pskolojım alt üst oldu bebegım 18 aylık etrafta nekadar 18 aylık bebek varsa akşam 10 11 uyur sabah dokuz ona kadar benımki akşam 10 da uyur sabah yedide ayakta gece üç dört kez kalkar gündüzde sadece bir saat uyur oysa bu bebeklerin günde toplam 13 14 saat uyumaları gerek benımde pskolojım alt üst suan artık uyutmaya çalışmıyorum yoruldum
Yisenturk Mirrannnmardin vallahi sizin işiniz daha kolay . Benim çocuğum hiç uyumuyor siz en azından 10 da uyuyor sabah uyanıyor benimki hiç uyumuyor hatta sizinki normal sayılır . Benimki gündüz de uyumuyor çocuk hiç uyumuyor yani
Yisenturk Mirrannnmardin normalde ağlamıyor sanırsın kıyamet koptu hani normal ağlasa bir nebze bende sizin gibi bırakayım kendi kendine dursun ama kıyamet kopartıyor insanlar rahatsız olmasın diye müdahale etmek durumunda kalıyorum . Kendi kendine de uyumuyor illa yardım etmemi istiyor