2prensannesi03 🌺😞 Hele ikisi birden hiç olmasın Rabbim dermansız dert vermesin ama bu gece bitsin inşallah artık 🤲🏻
2prensannesi03 Bugün doktor bronşit başlangıcı var hafif dedi yavrum yatınca nefes nefese kaliyo ayaktayken biseyi yok ama uyuyunca nefes nefese sanki benim nefesim kesiliyo gibi 😓 küçük oğlum öksürüyo 😞 Ne yapicam bilmiyorum 😢
berkinannesi_ 2prensannesi03 Allahım şifalar versin tez zamanda hemen iyileşsinler dediğiniz gibi hiç hasta olmasınlar bizde 2 gündür inatçı ateşle uğraşıyoruz burun akıntısı hafif öksürük orta kulak enfeksiyonu dün kan alındı serum takıldı yavrum çok ağladı damar yolunu bulamadılar 3 4 yerinden deldiler kabus gibiydi Rabbim kimselerin evladına dermansız hastalık vermesin Halimize bin şükür 🙏
2prensannesi03 berkinannesi_ Öyle öyle canım çok şükür bu halimize 🤲🏻 Ama yavrum zor nefes aldıkça ne yapacağımı şaşırdım kaldım 😢 Rabbim senin yavrunada benim yavrularimada şifa bekleyen tüm kullarına acil şifalar versin inşallah 🤲🏻 Nefesi duzelse başka bi seyi yok pek. Küçük oğlum daha iyi çok şükür 🤲🏻 inşallah hemencecik iyi olurlar 🤲🏻