malkoc Kızlar 20 günlük olucaz ilk günden beri SMA Comfort mama verıyoruz hem anne sütü hem mama olarak ilerliyoruz. Ama oğlum 3 4 gn den aşa kaka yapmıyor. Sürekli ıkınıyor huzursuz mamayla alakas var mı sizce cok üzülüyorum
Sinemkaan25102022 malkoc doktor bana 10 güne kadar yapmaması normal demişti poposuna kulak çöpü ile zeytinyağ sürmüştüm iyi geldi
Bus1903 malkoc bi arastırın isterseniz yanlış hatırlıyo olabilirim ama comfort sadece mama ile beslenen digeri anne sütü ve mama ile beslenen bebekler alıyor diye duymuştum yanlışta olabilir tabi
9893- Bizim de aynı canım bende hipp kullanıyorum gaz damlasıda veriyorum mamasının içine 3 4 damla hakiki zeytinyağı damlat ozaman yapıyorlar
malkoc 9893- değiştrdnz mi mamayı peki? Doktor zeytinyağ olmaz dedi gerekirse 5 günü geçerse fitil verilebılır dedi
Betulsark sma bizde öyle bir şey yapmadı açıkçası ama az kaka yapıyordu doktora sorduğumda bebeklerin 10 güne kadar yapmaması çok normalmiş ama ikiniyor hali olması bilemedim belkide gazdir
Betulsark Ama biz mamselin kimyonlu rezene çayını veriyoruz Almanya’da bağırsak kürü olarak geçiyor almanyadayken komşum olan ordinaryüs doktor söylemişti zamanında annemde bize vermiş ve bende verdim bi ara dedim vermiyim o iki haftalık süreçte hastanelik olduk. Verirken dikkat etmeniz gereken tek şey 3 gün arayla 50ml vere bilirsiniz ben hergun veriyordum açıkçası 100 ml kadar ama bi seferde değil. Doyuran birseyde değil iştahından asla kesmiyor
sema_068 malkoc evet hipp aldım alerji yaptı bizde. Aptamil prosyneo aldım o da iyi sanki de kabız etti. Birkaç gün daha bakacam olmazsa bebelac gold deneyeceğim birde
malkoc sema_068 kabızdan kastım kakasının katı olması degıl benım sizin öyle mi? Yanlıs anlasılmasın kakasını yaptığı zaman sıvık. Ben kabız olarak tanımlıyorum yapamadığı ıcın ıkınıyor kendını sıkıyor o yzden
asmedomom Benim bebeğim de küçükken kakasını ıkınarak yapıyordu ama kıvamı normaldi, sorduğumda gazı olduğu için de ıkınıyor olabilir, 10 güne kadar yapmaması normal demişti doktorumuz.