Arkadaşlar herkese merhaba oğlum henüz 19 aylık geçen hafta psikiyatri doktoruna götürdüğüm oğluma otizm başlangıcı denildi 20 günlük ekransız bir süre verildi bu süreçte oyun grubuna yazdırdım oğlumu 18-24 aylık gruba uyum sağlayamadı o yüzden bir alt gruba 12-18 aya almaya karar verdim birde orada deneyeceğim uyum sağlayabilecek mi diye fakat yinede vakit kaybetmek istemiyorum çünkü bir an evvel rehabilitasyon merkezine başlatmak ve onların gözüyle incelenmesini istiyorum. Oğlumda bir anne olarak normal olmayan davranışlar olduğunun farkındayım Örneğin; ismiyle çağırınca bakmama tekrarlayan değişik parmak hareketleri kafasına iki eliyle vurma kalabalık çocuk gruplarında kendini soyutlama ve bitmek bilmeyen ağlama krizleri zaman zaman farklı kişileri annesi zannedip meme istemesi arabaların tekerlekleri ile oynaması zaman zaman ayak parmak ucunda yürümesi buna benzer şeyler
maalesef ki oğlum 6 aylıktan itibaren ekran çizgi film bağımlısıydı bende işin buralara geleceğini hiç düşünemedim ev işleri yemek hazırlama derken ağlama krizleri derken devamlı açmak zorunda kaldım tek başıma başa çıkamadım yardımlarınızı desteklerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden…