Betulgull Kızlar bebeğim 3 aylık burnu akıyoe gözleri sulanıyor burnunu temizliyorumda sizce napabilirim
Masalina12 Betulgull benim de sürekli burnu tıkalı 3 aylık balgamı var doktor ilaç vermedi bilmiyorum ne yapacam ya doğal bir yöntem yokmu boğazını rahatlatacak
Mrt06 Betulgull küçük olduğu için pek bişey yapılmıyo Az mıktarda ıhlamur verebılırsın kalpol ve bol bol. Burun temızlemek ayaklarının altına viks
birprensannesi1 Masalina12 merhaba şimdi bebeğiniz büyümüştür ne yaştınız acaba benim bebeğimde 3.5 aylık sürekli balgamı var
Mrt06 Betulgull ben viks baby balm kullandım sadece ayak tabanına sürüp çorap giydirdim , burnu tıkandıgında bol bol serumla yıkadık o şekilde zaten daha kötü olursa doktor antıbıyotık başlıyo
Masalina12 birprensannesi1 ay kız kızım 2 yaşına girecek 4 ay sonra zaman su gibi akıp geçti 🥹 burnunu eşimle açıyorrdik vala fizyolojik su ile zaten büyüyünce doktor artık burun spreyi veriyoe ama nasıl buyituğumu bir ben bir Allah biliyir desteksiz ama öyle böyle zaman geçiyor