bademgozlum Merhaba arkadaşlar bebeğim bugün 1 aylık oldu çok şükür.. Hepatit b ikinci doz aşısı yapıldı baya huzursuzlandı bizimle aynı durumu yaşayan var mı ? Ağrı kesici calpol versem mi acaba bi çay kaşığı
Esra321 bademgozlum ağrı kesici şuruplar 3. Aydan sonra verılıyor diye biliyorum ama bence meme ver en guvendıgı yerde kalsın. Ateşlenirse üstünü çıkarırsın.
betii9223 bademgozlum Gözünüz aydın ♥️ Bizde bugün ikinci doz aşıyı yaptırdık. Ben bol bol emziriyorum. Zaten kızçe sağ olsun memeden ayrılmak istemiyor. Ama ateşi yoksa bence açmayın calpolü
130716mry bademgozlum 2. Ay aşısı daha çok etkiledi bizde 3 gün ateşle uğraştık bizde mahvolduk o da, eğer huzursuz olursa ateşinin çıkmasını beklemeyin aşıdan 1 saat sonra calpol verin bence tabi inşallah hiç ateşi olmaz 🙏🏻
Meyhoss bademgozlum bize hemşire huysuzlanır ateş ağrı olur ise verin demişti ben yarım çay kaşığı vermiştim o şekilde biraz olsun rahatlamıştı
zelihadgn Bizde bugün olduk baya huzursuzlandı hemşireye sordugumda huzursuzlanırsa verebilirsin demişti verdim ama zaten pek bi etkisi olmadı