Meyhoss Merhaba kızlar 3 aylık bebek anneleri bebeklerinizin gelişimi nasıl.Kafalarını tam tutabiliyorlar mı ?Dönme falan başladı mı ? Birde kusmalar tıkanmalar yaşıyor musunuz ?
MomsAlp Meyhoss donme henuz yok cok hareketlendi guluyor kafayi tutuyor tepkiler veriyor ama daha donmuyor
yamacmomss Meyhoss 3 aylıkken dönmüyordu erken diye biliyorum 5. Ayından sonra döner erken doğduysa daha geç döner kafa kaldırıyordu o zaman şuan4.5 aylık dönmeye çalışıyor sadece
Meyhoss MomsAlp bizde de hareketlenme ses çıkarmaya çalışma falan var kafasını tutuyor ama bir süre sonra bırakıyor ya da kafası sürekli titriyor 😅
25bby Meyhoss evet yaptırdım küçüklerde yüz üstü yatırıp oyunlar oynadımmm o esnada konuştum 2 3 dk bıraktım öyle şimdi kendisi dönüyor o şekilde sıkıldığında ben geri çeviriyorum :)
Esra321 Meyhoss oğlusum 3 ay 5 günlük kafa tutuyoruz arada pıt düştüğü oluyor tabi konuşurken gülüyor tepkı tepkı veriyor ses çıkarıyor elini sürekli ağzına götürüyor. Yattığı yerden kafasını sağ sola döndürüyor ama yüzüstü dönmüyor henüz
Elifyvz Oğlum şuan 4 ay 10 günlük. 3 ay 20 günlüktü sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başladı halâ daha yüz üstünden sırt üstüne dönemiyor her bebeğin gelişimi gerçekten çok çok farklı. Gülüyor çığlık atar gibi sesler çıkartıyor ve “Gı” diyor 😂
kums Meyhoss Meyhoss kusma tıkanma çok oluyor yuz üstü donmeye hafiften başladı guluyor tepki veriyor aguluyor çığlık atıyor kafasını tutabiliyor çok şükür diğer gelişimlerini merakla bekliyorum kızımın 3 ay 13 günlük
Meyhoss kums kusma ve tıkanma durumunda ne yapıyorsunuz ben aşırı panik oluyorum.Maşallah bu arada bebişe.🙏🏻
kums Meyhoss inan hiç birşey yapmıyorum çok kısa bekliyorum kendi kendine hallediyor öksürüyor falan ama eğer halledemiyorsa devreye giriyorum yüzüstü çevirip sırtına vuruyorum
Meyhoss kums bizimkisi burnundan da geldiğinde daha çok zorlanıyor.Ağzından geldiğinde kendini genellikle topluyor.
mom-1 Meyhoss kusma beslenmeden sonra oluyo ama tıkanma yok arada öksürüyor hemen geçiyo ben yalandan öksürüyo diyorum😂 dönmeye başlamadı kafasını baya baya tutuyor düşürmeden. Sesler çıkarmaya basladı bisey anlatırsak kendi dilinde konusur bizle😂 ve gülüyor uzun süreli anlattıklarını dinler