Hatice3815 Yakın zaman sünnet yaptıran anneler süreç nasıl geçti biraz bahsetseniz bizde sünnet yaptırcaz ama biraz korkuyorum kaç günde iyi oluyor
Bir-prens-annesiii Hatice3815 biz 3 aylık olmamıştı yaptırdığımızda ilk gün biraz huysuzdu lokal amestezili oldu doktor eve geldi sonraki günler gayet rahat geçti 15 güne tamamen iyileşti
Cocukgelisimcimomy Hatice3815 15 günlükken yaptık ilk gün ağrı vardı sonraki üç gün kızarıklık sadece sonrası hiç bişey yoktu iyiki erkenden yapmışım 🙂
Ebru94 43 günlükken klipsli yöntemle sünnet ettirdim sadece ilk gün idrarını yaparken ağlıyodu onda da hemen ılık suya oturttuk sakinliyodu. Ne kadar erken olursa o kadar çabuk iğleşiyor ve acı hissetmiyorlar
Hatice3815 Cemrenka klipsli nasıl oluyor ben devlet hastanesinde yaptırcam nasıl yapıyorlar ki devlette
Umut35 1 hafta önce yaptırdım klips oldu bizim tek sorun oğlum çok hareketli ve uyurken sürekli dönüp yüz üstü uyumak istiyor o bizi zorladı ve ilk idrar çok ağlattı sonra geçiyor ya gözüm de dağ gibiydi çok şükür oldu bitti