Asiye1102 Melkkkk uykusunu aldığına emin olun yada uyurken emzirin sanırım atak döneminde bol bol kucağa alın sevin
Nismom Melkkkk o bir atak süreci benim bebeğim 3 kez böyle ataklar geçirdi. 2-3 gün memeyi reddetti ben emzirme şeklini değiştirerek denedim. Ayakta,banyoda,ters,yatarak sonra düzeldi.
Melkkkk Elisaseleda hayır iki gündür böyle ne yapacağımı şaşırdım 2 ay 5 günlük aktif emen bir bebekti
noluyasanagenemiros Benimde bebeğim 2 aylıkken böyle yapmaya başladı maalesef hala daha böyle yapıyor işine gelirse mecbur mamayı artırdım 😔
Melkkkk noluyasanagenemiros biz sadece anne sütü mama vermedim hiç ne yapacağımı şaşırdım şuan ne kadarlık sizin ki
Melkkkk Milanbebek yok degil mememin birisi öyle sadece onu da önden sağım yapardım çok olduğunda ayakta sakinleşsin öyle emziriyim diyorum ağzına alıyor geri çıkarıp ağlama krizine giriyor
Bskkrtl34 Biizm de emmio uyanmadan uyanmaya emio cok sıkıntılı bir dönem bende ne yapcagimi bilmiyorum 🤷♂️ ve mamayi da icmio
Melkkkk Bskkrtl34 gece uğraşa uğraşa verdim iki dakika emdi geri uyudu anlamadığım aç aç nasıl uyuyor
nurellaensar Melkkkk benım bebegımde emmi yordu meğer kulak iltihabı varmıs.ilaclardan sonra emmeye basladı