MimarAnne0 öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. ben kızım 6 aylıkken oğluma hamile kalmıştım. Korunurken olduğunu belirteyim de linçlenmeyelim durduk yere 😂 önce güzelliklerini anlatayım gözünüzü korkutmayalım 😊 şuan kızım 2 yaşında oğlum bir yaşına girmek üzere. Kızım uyandığında hemen yanımıza gelir kardeşini sever öper canım benim diye sarılır bol kahkahalı geçer uyandırma 😊 birlikte bazen oyun da oynuyorlar şuan yeni yeni başladılar buna kızım oyuncağını paylaşmak isterse bayağı oyalanıyor ikiside gülerek vakit geçiriyorlar. Yada kardeşini güldürmek için hareketler falan yapıyor aşırı tatlı. Bezlerini alıp çöpe atmaya gidiyor. Anne sana yardım etcem deyip bir şeylere dahil oluyor. Mesela duşlarını birlikte aldırıyorum. Küvette köpük ve oyuncaklarıyla bıraksam bir saat oturup oynuyorlar. Bayağı kolaylaştı şuan bakımları. Tek bakıyorum eşim gelene kadar o yüzden kızımın bu yardımcılığı beni çok motive ediyor. Şimdi bulaşık yıkarken o sudan geçiriyor bazen çok seviyor suyu. Böyle böyle bir sürü güzel anları var ama oğlumun yeni doğan dönemi aşırı zorladı beni. Oğlum uyurken yatıp dinlenmek istiyorum ama kızımla ilgilenmek zorundayım. Öğle uykularını denk getirip anca o şekilde dinlenebiliyorum. Yemeği onlara bebek atıştırmalıklarından verip yapabiliyorum. İkisi oyuncaklarla oynarken hemen bir süpürge açıyorum günlük iki üçü buluyor bu çünkü oğlum emekliyor yemek kırıntısı olduğu zaman almak istiyor içim rahat etmiyor. Eşinize veya size yardımcı olabilecek birisi varsa büyük iş düşüyor. Ben eşim gelince muhakkak birisini veriyorum diğeriyle ilgileniyorum. Büyüğe çok dikkat etmeniz gerekiyor biz bütün ilgiyi ona vermemize rağmen küçüğe vurmayı yeni yeni bıraktı sanırım kabullendi artık. Sevmesine rağmen muhakkak gelip vuruyordu. İlk dönem çok zorlayıcı geçiyor. Kafayı yemediğime şükrediyorum bayağı zorlandım açıkçası ama sonra o kadar güzelleşti ki üzülüyorum şuan o ağlamalarımı düşününce. Dışarı çıkmak bir tık zorlaştı asansörümüz yok üçüncü kattan bebek arabası veya kızımın bisikletini indiriyorum. İkiz benek arabası tercih etmedim oğlumu kanguruya koyuyorum kızım kendisi iniyor bazen ben bisikleti ve kızımı kat kat indiriyorum. O yüzden aşırı zor oluyor çıkarken geri eşyalar varsa ufff deyim size 😂 yeri geliyor çok kolay yeri geliyor çok zor dönemlerden geçiyorsunuz. Unutmayın şuan benim geldiğim noktada işler daha kolay hep küçük yeni doğan kalmayacak o büyüdükçe daha çok rahatlıyorsunuz en azından süreç benim için öyle oldu. Bugünde implant taktırdım. Üçüncüyü kaldıramam yinede 😅 eğer sizin bir sorunuz olursa ben yanıtlarım çünkü yazsam bayağı uzun olacak kusura bakmayın yine uzun yazdım gerçi 🥹🥰