Nslhn5561 Kızlar E bebekten birşeyler aldım evde giysin diye eşofman altı aldım bebeğime alarmları ağ kısımlarındaydı sanırım söktüklerinde ağ kısmında yırtıklar iki tane delik oldu böyle bişey dikkatinizi çekti mi değişim iade vs yaptınız mı ?
Nslhn5561 Sunbaby26 değiştireceğimde değiştirdiğimdw aynı olursa genel bir sıkıntı mı alarmsal mı acaba bilemedim ?
Nslhn5561 -Eraymoms- değiştireceğimde değiştirdiğimde de aynı olursa genel bir sıkıntı mı alarmsal mı acaba bilemedim
sidames Nslhn5561 olmazsa başka bir şey alırsınız, bize hediye gelmişti ne fatura ne değişim fişi hatta yıkamıştik hediye alan kişinin adını soyadını soyledik direk değiştirdiler. Bebeveyn hizmetlerinin pek umrunda olmuyor değişim ya da iade 😂
dikkatbebekvar Nslhn5561 alarmı dikişten değil de kumasın üzerine taktıkları için sökülmüştür. Hepsinde aynı olmaz belki
Nslhn5561 -Eraymoms- alarmlar en saçma yere takılmış zarar veriyor kıyafete bugün baktım bazıları eşofmanların kemer kısmında bazıları ağ kısmında
-Eraymoms- Nslhn5561 evet rastgele takılıyor bazen dikiş yerleri patlıyor o yüzden bazen bende mağazada çalışmıştım görüyordum yani nasıl olduğunu