343458 superanne2 ya tam bilmiyorum eşim tutmuş Adnan Menderes mahallesi dıyor tokının evlerıymıs arkasında polis lojmanı var dedi
superanne2 343458 TOKİ guzel ben de Adnan Menderes mahallesi deyim ama daha merkezi bir yerde TOKİ de merkezi yerde baya güzel beğenirsiniz. Aslen nerelisiniz
343458 superanne2 aslen Sivas ama doğma büyüme istanbulluyum . Eşiminde görev yeri Dicle’de ordan tutmak ıstemedı herkes erganıden tutuyormuş siz nerelısınız
superanne2 343458 bende Tekirdağ Çorluluyum burda öğretmenim bende eşim de erganinin yerlisi bizde buraya yerleştik kaldık
343458 superanne2 ne güzel ne ögretmenısınız . Ben kamu yonetımı ve çocuk gelısımı okudum ama KPSS den atanamadım sonra da gırmeyı düşünmedim bu sene tekrar gircem nasıpse
superanne2 343458 anasınıfı öğretmeniyim girin bence ihmal etmeyin çocukta yoksa Ergani tam ders çalışılacak yer malum sosyal aktivite olayı çok yok
343458 superanne2 22 aylık bır oğlum var o uyuduğu zaman gecelerı artık calıscam yoksa tek maaşla zor oluyor gecım . Çok zaten sosyal aktıvıtesı olan biri degılım sadece böyle oğlumu goturecegım dil gelısımıne katkı sağlayacak oyun grubu felan bakıyorum
superanne2 343458 Ergani de öyle bir yer yok benim bildiğim kadarıyla olsa duyardım ama burda da tüm çocuklar tüm gün dışarda dışarı cikarirsiniz
343458 superanne2 duruma göre öyle yapacağım eşim evde olduğu zamanlarda merkeze göturecegım merkezde varmış araştırdığım kadarıyla