dandinikoo Kızlar bebeğimi anne sütüyle besliyorum ancak kilo alımı durdu sanırım. Erken ek gıdaya başlamayı düşünüyorum. Benim gibi ek gıdaya erken başlayan anneler var mı varsa kilo aldıracak erken ek gıda tarifleri yazabilir misiniz bilenler.
ElfAlparsln dandinikoo 6.ay dolmadan kesinlikle ek gıdaya başlanmamalı kilo alamama doyamama durumunu doktorunuza danışın bencee
Emily37 dandinikoo biz 5 aylıkken ek gıdaya doktorumuzun bilgisi dahilinde başladık.ilk başta tadımlar yaptık alerjisi olan besinleri eledik daha sonra tekrar denedik falan derken kızım şuan 10.5 aylık ve ben hala doktoruma soruyorum bazı gıdaları.bir doktorunuzla görüşün o mutlaka size yardımcı olucaktır
Bebegimm1 dandinikoo bebeğiniz 3 aylıkmış mama vermeyi denedinz mi çnkü 3 aylık bebeğe ek gıda olmaz rahatsız eder kabızlık sıkıntısı yaşar ek gıdaya geçse bile günde 1 kaşık yemeli alerjisi olabilir bazı yicekler kabız yapabilir bağırsakları sindiremez
Selamcanim dandinikoo bebeğe hemen doyacak tarifler verilmiyor ki. Erkenden başlatmak bağırsak problemi yaratıyor bilginiz olsun.
Babyalpymeetoo Ek gıda sizin anladığınız gibi sütten doymadı hop bi tabak yemek yesindoysun olayı değil. 6. Ayda tadımlar yapılıyor sadece öyle bulamaçlar tarifler felan şuan böyle şeylere gerek yok doktorunuzla görüşün