1prenses1prens_ 1 haftadır herseyi denedik kızlar balgami atamıyoruz hır hır ötüyor oğlum uyuyamıyor sürekli gece tıkanıyor ciğerleri temiz burnu nu sürekli açıyorum viks aldık balgam sokucu şurup verdi doktorumuz oda ise yaramadı ne yapmalıyım 9 aylık
Seymagirgin 1prenses1prens_ bizde öyleyiz bronşiolit olmusuz ilaclı hava verıyoruz doktora gitmedinizmi? Cok tehlikeli Allah korusun bence bi acile gidin hırıltı cok sıkıntı
Birprenscik 1prenses1prens_ canım düzenli buhar ver buhardan sonra bebeğinin sırtının yavaş yavaş aşağıdan yukarı vur bir süre atar inşallah ben oğlumda hep yapıyordum
1prenses1prens_ Seymagirgin ventolin kullanıyorum birde balgam sökücü prospan diye bir ilaç verdi bitkisel geçmedi 🙄🙄
1prenses1prens_ Pastaneusuluislakkek süt alerjisi var sadece başka bir alerji miz yok suan lik ateş olursa getirin dedi doktorumuz ciğerleri temiz çıktı
Affan27 Bende aynı dertteyim buhar verdik ilaç kullandık zeytinyağı pekmez dediler yaptık ama yok boğazda hır hır sanki düdük var
1prenses1prens_ Affan27 evet ya ben de ameliyat olduktan sonra 3 gün öyle gezdim balgam yüzünden balgami atamayınca nefeste alamıyor.. gece öksürükten uyuyamıyor
Seymagirgin 1prenses1prens_ ventolin corteir kullanıyorum bende ama bence bi doktora bidaha gidin baska doktora prospan anlık yatıstırıyor öksürk olması iyi balgamı parcalıyor öksürükten korkmayın biz bugun gittik hırıldı icin hemem iğne yaptı doktor kesildi hırıltısı ve o hırıltı gecmiyormus sizde gidin acile bi isterseniz
1prenses1prens_ _The_ANA_ 1 haftadır veriyorum 4 saat arayla ventolin 12 saatte bir de filoksi gogusune baby balm aldık ondan sürüyorum geçiremedik
Pastaneusuluislakkek 1prenses1prens_ bazı durumlarda alerji de böyle balgamlı öksürüğe yol açıyor, ama bahsettiğim süt alerjisi değil
Avera Tereyağı pekmezi sabah akşam deneyin. 10 günü buluyor tamamen geçmesi, öksürük sabır istiyor. Çok geçmiş olsun